REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SAINT KITTS DHE NEVIS PËR ANIJET – nga 1225 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-st-kitts

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SAINT KITTS DHE NEVIS PËR ANIJET – nga 1225 dollarë

Background

Regjistro jahtin tënd nën flamurin e St. Kitts & Nevis

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e St. Kitts & Nevis

Background

Regjistrohu Jet Ski tuaj nën flamurin e Shën Kitts & Nevis

Regjistrimi i Flamurit të St. Kitts & Nevis

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën Flamurin e St. Kitts & Nevis?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund të regjistroni varkën tuaj në St. Kitts & Nevis nën emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për jetën

E vlefshme për jetën

Regjistrimi i anijeve në St Kitts & Nevis është i vlefshëm për një vit, me rinovime të lehta vjetore

Çmime të përballueshme

Çmime të përballueshme

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e St Kitts & Nevis.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Një varkë e regjistruar në St Kitts & Nevis është e vlefshme dhe e njohur në të gjitha ujërat ndërkombëtare.

Në dispozicion për 2-5 ditë!

Në dispozicion për 2-5 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2-5 ditëve dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim ose distancë detare nuk zbatohet në anijet me flamur polak

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

St Kitts & Nevis ka një infrastrukturë detare të zhvilluar mirë, me marina dhe oborre moderne, si dhe ofrues shërbimesh dhe furnizues detarë me përvojë

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Në 24 orë - nuk ka nevojë për sondazh!

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

1 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi

4 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi

Rinovimi pas 4 vjetësh – 4 vjet shtesë

Më pak se 8 metra
1225 USD
1620 USD
1350 USD
8 metra deri në 16 metra
1375 USD
1780 USD
1500 USD
16.1 deri në 24 m
1475 USD
1900 USD
1600 USD
Më shumë se 24 metra, por më pak se 300 ton
1900 USD
2400 USD
1950 USD
Më shumë se 300 ton
1950 USD
2455 USD
2000 USD
  RENDOS TANI RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në St Kitts & Nevis. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

Flamuri i St. Kitts & Nevis lëshohet me shumë pak dokumente:
  • Pasaporta e pronarit ose letërnjoftimi (Për pronarët e kompanisë, kërkohen dokumente të kompanisë dhe dokumentet e identitetit të drejtorit)
  • Fatura e Shitjes ose Certifikata e Ndërtuesit
  • Certifikata CE ose Certifikata e Ndërtuesit ose Certifikata e Tonazhit ose Anketa e Anijeve (Ju lutemi vini re: ndonjë nga këto katër opsione)
  • Dëshmia e fshirjes së mëparshme të regjistrit (nëse është e aplikueshme)
  • Certifikata aktuale e regjistrimit të jahteve (nëse është e aplikueshme)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve St Kitts & Nevis

Merrni një ofertë pa detyrime për St Kitts & Nevis Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner