REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SAINT KITTS DHE NEVIS PËR ANIJET – nga 1225 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
choose-registration-type

REGJISTRONI VARKËN TUAJ NËN FLAMURIN ST KITTS DHE NEVIS

Zgjidhni llojin e regjistrimit

REGJISTRONI VARKËN TUAJ NËN FLAMURIN ST KITTS DHE NEVIS

Zgjidhni llojin e regjistrimit

1 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi:
4 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi:
Rinovimi pas 4 vjetësh – 4 vjet shtesë:
Total: 
Informacione për pronarët e jahteve
Detajet e Jahtit
cm
cm
cm
kw
knots
Detajet e jahtit që do të regjistrohen